Vädret i Luleå

klart.se

torsdag 10 maj 2012

Fisk under tacokeso

Ytterligare en variant på "torsk och broccoli"



Stekte alaska pollock i vatten tillsammans med broccoli och lyxade med en klyfta äpple och en klyfta paprika. Finhackade dom och ner i stekpannan.

Kryddade med tacokrydda (så där på burk), vitlökspulver, peppar och knorr grönsakskrydda. När fisken var klar la jag tacosås ovanpå och även keso. Bara låta det bli lite, lite ljummet och sen över på tallriken.

Blev jättegott. Det är ju så här man ska dieta så man kan testa lite med smaksättningen utan att krångla till kaloriberäkningen så mkt som i en tävlingsdiet. Riktigt avkopplande ju fniss.

Igår kunde jag inte hålla mig utan efterträningsshaken fick agera bas i ett försök att bara oopsis/bröd. Recept kommer på lördag!


- nya tag mot sommarformen -

Inga kommentarer: