Nu då? Jo tack, har kommit in i en bra "må bra-fas" och äter vad jag vill men pga min hy har jag sen nov/dec skärpt till med gluten, laktos, citrus, tomater och allt sånt där som kan irritera. Märker ingen skillnad. Jo en, jag är mkt stabilare i blodsockret och blir faktiskt sällan sugen på skräp.
Tex... Nu idag när jag fördriver tid på Arlanda så blir man, jag iaf, sjukt sugen på allt gofika och all mat som finns överallt men blev en ren laxsallad till frukost/lunch som eg var tråkig men helt perfekt för vad jag var sugen på. Nu när jag föll för en halloncheesecake och kaffe ångrar jag mig! Blev nästan snurrig av sockerchocken, mår lite illa för jag fick spränghuvudvärk. Jösses... Gottegrisen jag tål inte sånt!
Tack alla ni hemma btw som hjälper till med allt möjligt och lånat ut grejer och sånt. Ska först bara krama om Bea från alla som skickat kramar till henne plus mina egna som legat på lager i snart ETT ÅR, men sen ska vi två förse er med det ena äventyret efter det andra ;) Syster och Sofia förstår nog vilka äventyr det kan bli trots att saker och händelser inte ens klassificeras som äventyr när vi två är inblandade haha.
Hörs från utlandet, kram på er!
- Ida
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar