Vädret i Luleå

klart.se

lördag 12 maj 2012

Och recept på mina oopsis






1 äggvita
0,5 äggula
30 g vassle (Scitec PRO LS vanilla)
2 msk kruskakli
1 msk sojamjöl
1 msk kvarg

Vispa först äggvitan hårt. Därefter lägg till resten och bara vispa ihop, klicka ut på plåten och grädda i 220 g ca 8-12 min. Lite flingsalt ovanpå eller varför inte lite "parmesan på burk"




I onsdags måttade jag inte men hade 3-5 cm mosad banan isf kvarg i smeten. Minns att Zuzibuzans grötbröd blev småtorrt om jag glömde bananen så den är given om jag ska baka. Blir riktigt saftigt och gott då.

Testa!

- nya tag mot sommarformen -

2 kommentarer:

Elaine sa...

Mmmm, verkar mumsiga =)

Ida sa...

mjaa blev lite torra utan bananen