Har testat med pajdeg en gång tidigare och glutenfritt mjöl är ju mer som klibbigt tapetklistret så med denna blandning av olika mjöler såg spännande ut. Följde receptet till punkt och pricka men nog fan klibbade det ändå!
Eller.. Mitt fiberhusk var slut så jag använde något som heter pofiber istället, samma mängd. Och alla morötter gick åt till middagen istället för en liten, liten minimorot så fyllde ut moroten i receptet med ett halvt rivet päron och två klyftor rivna nektariner. Men annars gjorde jag exakt som receptet! Haha
Ides inte ens försöka med mer mjöl att forma små bollar så jag klickade ut dem på plåten bara, blev platta bröd som ni ser men smaken kändes rätt okej ändå. Inte så kompakta iaf. Marcus sa dom var goda och åt 1,5 bröd nu ikväll. Återstå att se hur fort dom försvinner från fryser antar jag innan jag vet om det blir mer bak av denna modell ;)
- Ida
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar