Härom kvällen testade jag göra glutenfri köttfärspaj igen. Och inte med finax mjölmix för sist blev den degen katastrof! Haha gick knappt att skrapa bort från formen när vi diskade den. Den här degen är med havregryn så den blev lite krispigare och "matigare". Syster hann äta av den också och vi allihopa gillade pajen.
150 g smält margarin
2,5 dl glutenfri havregryn
2,5 dl majsmjöl
Rörde ihop allt och tröck ut i formen, förgräddade 10 min i 220 g.
Köttfärs
Gul lök
Champinjoner
Kapris (en halv liten burk)
1,5 burk créme fraiche
Fetaost
Körsbärstomater
Pestovinegrett
Soja (glutenfri)
Salt, svartpeppar
3 ägg som jag slog över i pajformen.
Gräddade i 30-35 min
- Ida -
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar