Vädret i Luleå

klart.se

lördag 2 september 2017

Pite fem fem

I torsdags kom mamma och Maria för en inplanerad tur till Piteå. Eller rättare sagt Öjebyn och stenhuggeriet för att äntligen bestämma sten åt pappa. Stackars man som försökte sammanfläta våra viljor och önskemål haha! Vi visste ju som ganska precis vad vi hade tänkt, fast ändå inte.. han lyckades som sagt ändå klippa och klistra bland tallar och solstrålar, höjder och bredder och vi kände oss riktigt nöjda när vi åkte därifrån. Hann även gå en superdupersnabbis på stan i Piteå, käka lunch (eller var det middag?) på nodo och stanna till hos farmor och farfar på kaffe.


Så här snygg var jag i Piteå

Igår kom pappan på att vi ska åka till ajaur och kolla till husvagnen, testa om det funkar att sova i den med donnan. Sagt och gjort så tuffade vi till farmor och farfar. Vi hann även basta medan Sally roades i soffan.



Och sova i husvagnen? Ja, inte verkar det bli några problem. Skönt dessutom att sitta i soffan och ge lite mat mitt i natten (sov bara till tre-halv fyra jämfört med monstersovningarna senaste dagarna från 23-05).






- Ida -

Inga kommentarer: