Så här såg det ut i förrgår.
Jag steker i vatten så man kanske snarare ska säga jag kokar kycklingen. Kryddar olika från gång till gång men dillen nu är med salt och svartpeppar bara som grund.
När kycklingen var klar blandade jag i en rödlök och typ en tredjedel purjolök (kanske ska döpa detta till lökkyckling hihi). Hade en paprika också hemma och en tredjedels burk tomatkross som åkte ner i stekpannan. En chilifrukt också. Cayennepeppar och lite kanel. Jo just ja. Gjorde tomatkrossen lite sötsur. Skakar i, jaaa kan det var 3-4 msk vinäger? Och lite sötningsmedel för att balansera. Om jag använder vanligt socker så är en bra balans en halv dl vinäger och 2-3 msk strösocker, har jag för mig.
Testa. Blev gott.
/ Ida
1 kommentar:
du är som vanligt vaken om nätterna.... kul med blogginlägg! :) kram
Skicka en kommentar